top of page

Порядок прийому тварин (кішок та собак) у Гостомельський притулок

Гостомельський притулок для тварин приймає за наявності вільних місць бездомних тварин (кішки, собаки) на тимчасову перетримку.
Мета діяльності притулку це виключно влаштування бездомних кішок та собак у сім'ї до людей.





1. Тварини приймаються до притулку на тимчасову перетримку на строк не більше 180 календарних днів. 2. Тварини приймаються на тимчасову перетримку під кураторство, тобто під відповідальність особи, яка принесла тварину у притулок на перетримку. 3. Куратор тварини забезпечує повне фінансування та утримання тварини у притулку на період тимчасової перетримки, за рахунок благодійного внеску до притулку з розрахунку 50 грн на день. 4. Куратор забезпечує повне фінансування ветеринарних витрат як обов'язкових (щеплення, обробка від бліх, глистів, стерилізація/кастрація тощо), так і при хворобі тварини, включаючи при потребі її госпіталізацію до ветеринарної клініки.
5. Притулок прикладає всі зусилля, щоб влаштуванням тварину в сім'ю. 6. Куратор також займається пошуком нової сім'ї для тварини. 7. Після закінчення 180 днів якщо тварина не забрана в сім'ю, куратор зобов'язується забрати тварину з притулку або переукласти угоду про тимчасову перетримку на 180 днів. 8. Притулок має право відмовити в тимчасовій перетримці, якщо тварина хвора, агресивна, дика або не соціалізована.

У будь-якому разі, перш ніж вести тварину до притулку - дзвоніть нам для співбесіди за номером 066338 07 74


Без имПВІени-1.jpg
В.png

Ваша підтримка та допомога притулку дуже важлива

Кожен може стати частиною наших проєктів, допомогти фінансово або оберати собі друга

bottom of page